Prihaja (prenovljeni) portal Vodič!

Ste v petek zvečer mrzlično iskali lokacijo, kamor bi se lahko odpravili za konec tedna, za katerega so napovedovali lepo vreme? Ste na številnih spletnih straneh iskali informacije o vzponih v okolici Ljubljane, ker ste se naveličali stalnih obiskov Šmarne gore, ali pa iskali gostilno s ponudbo domače hrane v okolici Ajdovščine, ker ste si zaželeli nekaj drugega kot pico? Kaj kmalu bo več informacij na enem mestu ponudil prenovljeni portal Vodič!

Portal, ki je bil včasih največji turistični portal za Slovenijo, v začetku marca prihaja v prenovljeni obliki. Na njem bomo objavljali prispevke z naših poti, nasvete, kam se odpraviti na počitnice oz. na kratek oddih ipd. Za razliko od prejšnjega portala se bomo na novem portalu odpravili tudi v tuje države in vam ob tem svetovali tudi, na kaj morate paziti pred odhodom. Novi portal pa prinaša še eno novost – pri soustvarjanju vsebin nam boste lahko pomagali tudi vi!

Gostinskim in turističnim ponudnikom nasploh (tudi turističnim agencijam, vodičem idr.) ponujamo možnost, da se predstavijo brezplačno s svojo ponudbo v obliki člankov ter s slikami, za katere imajo avtorske pravice (tj., da so jih posneli sami in ne prenesli s spleta). Možnost predstavitve boste imeli tudi vsi tisti, ki svoje vtise z izletov oz. s potovanj radi delite z drugimi – zakaj bi svojo izkušnjo o vrhunskem veganskem kosilu, prečudovitem pohodu na Ratitovec ali celodnevnem savnanju v eni izmed najlepših wellness oaz zadržali le zase?

Svoje opise pošljite na miran@vodic.si.

Skupaj poskrbimo za to, da vsakdo najde prijeten kotiček oz. oddih zase, brez da bi za to moral potovati na tisoče kilometrov in plačevati milijone evrov – tudi Slovenija ponuja neskončne možnosti za prijetno preživljanje prostega časa! Kdo ve – morda se tudi zaradi vas srečamo nekje na vrhu hriba, ki je bil do tedaj znan le peščici domačinov.;)

Vodič na družabnih omrežjih:

Facebook | Google+

Kmalu nov portal Vodič

Kmalu na Slovenski spletni prostor prihaja nov portal Vodič!

Ker želimo slediti trendom smo se odločili, da za vas popolnoma prenovimo portal. Portal ne bo več zajemal samo področja turizma, ampak bo pokrival tudi druga področja, ki zanimajo uporabnike spleta.

Medtem časom, ko mi pripravljamo svež veter na slovenskem spletu, pa vi lahko obiščete naša že obstoječa portala: Oglasnik.si, ki je namenjen oddaji malih oglasov in zaposlitveni portal Zaposlitev.info, ki je namenje iskalcem zaposlitve.

Se vidimo približno 1.3.2015

.Lep pozdrav

Miran Trupi

Slovenska turistična ponudba na enem mestu