Oglasnik.si: obiskovalec! [ Registrirajte se | Prijava

O nas

Smo podjetje, ki z svojimi preteklimi znanji in izkušnjami, ter profesionalnim odnosom, sprejemamo vse izzive. Naše storitve so vodenje  in urejanje spletnih portalov, dejavnost oglaševanja, nudimo usposabljanje naših strank in naše stranke uspešno predstavljamo na trgu in skupaj dosegamo dodano vrednost pri poslovanju. Vedno se trudimo poiskati nove rešitve in inovativne pristope  za naše naročnike.

Svoje stranke spremenimo v poslovne partnerje in se trudimo za dolgoročno uspešno sodelovanje, ki obrodi  obojestranske koristi. To potrjujejo tudi naši kupci, katerim smo z našimi predlogi in rešitvami omogočili omogočili uspešen prodor na spletni trg, kateri jim je prinesel nove stranke in večjo prepoznavnost.

Naša največja konkurenčna prednost je v nizki ceni storitve, naša storitev je na Slovenskem trgu unikatna,smo prilagodljivi,  strankam se v polni merimo posvetimo, jim svetujemo pri načrtovanju.  Z našo pomočjo se naši kupci uspešno predstavijo na spletu in tako postanejo prepoznavni po  svoji dejavnost, njihovi ponudbi, kažipotu  kako do njih, predstavljajo svoje dogodke in še veliko več. Zato smo  ves čas v koraku s časom in sledimo razvoju spletnih storitev, da našim strankam ni potrebno.

V kolikor vas zanima naša ponudba ali imate kakršnokli vprašanje nas lahko kontaktirate preko:

E-mail: info@vodic.si

Telefon: 040 160 923

Z veseljem vam bomo pomagali.

Podatki o podjetju:

Estan, Miran Trupi s.p.

Planinska cesta 50

8290 Sevnica

TRR: SI56 6100 0001 1598 055

Davčna številka: 41957270

Vabljeni tudi k obisku: Oglasnik.si in Zaposlitev.info

Facebook prijatelji